CA ES  
reserva online Gran Sol  
Hotel Gran Sol
 

Solsona. El Solsonès


El Solsonès és una de les comarques més apassionants de Catalunya, amb bonics paisatges de naturalesa intacta que conviden a l’oci, esport, repòs i meditació. Grans extensions de bosc, rius i fonts que es compaginen  amb els camps de cultiu i els paratges esquerps de l’alta muntanya.

El Solsonès té quinze municipis, dels quals només sis tenen nucli de població, ja que la major part del territori està format per masies disseminades, algunes de les quals són bells exemplars de les construccions característiques de la Catalunya rural dels segles XV al XVIII. Per aquest motiu el Solsonès ha estat anomenat "la Comarca de les Mil Masies"

Hi ha visites guiades pel nucli antic de Solsona, rutes de BTT, hípiques, golf, esquí, activitats aquàtiques als pantans de la Llosa del Cavall i de Sant Ponç, Cripta i Cementiri Modernista d’Olius, Santuaris, Ermites romàniques...

Lluny de les presses i el brogit de les grans ciutats, gaudiu de l'Hotel Gran Sol us convida a conèixer el Solsonès. El nostre hotel és un excel·lent punt de partida per conèixer la comarca.

 

 

   
  HOTEL GRAN SOL  ׀  Ctra. Manresa s/n   ׀  25280   ׀  Solsona   ׀  Tel: 973480975   ׀  info@hotelgransolsolsona.com Nota legal
disseny Ingenia amb tecnologia inCatalonia